Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Spuštění Portálu Farmáře pro 19. kolo příjmu žádostí PRV

06/06/13
smf

Informace SZIF.

Spuštění Portálu Farmáře pro 19. kolo příjmu žádostí PRV (osa I a II)
Dne 5. 6. 2013 byla spuštěna funkcionalita Portálu Farmáře pro možnost Elektronického odeslání Žádosti o dotaci PRV 19. kola příjmu žádostí resp. předvyplnění a zaslání Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře (opatření
osy I a II).
Postup podávání žádostí o dotaci je podrobně pospán v Pravidlech pro žadatele pro 19. kolo příjmu žádostí – Obecná část, kapitola 5. Žádost o dotaci. Podání žádosti o dotaci musí být provedeno v souladu s tiskovou zprávou k vyhlášení 19. kola příjmu žádostí zveřejněné na webových stránkách SZIF dne 10. 5. 2013.
Vzhledem k povinnosti podávat Žádost o dotaci v 19. kole příjmu žádostí prostřednictvím Portálu Farmáře již není Žádost o dotaci zveřejněna na webových stránkách SZIF.
Prezentace a Instruktážní list k vyplňování Žádosti o dotaci na Portálu Farmáře:
Cesta – Portál Farmáře Nová podání Žádosti PRV – projektová opatření záložka „Ke stažení“
 
Nový postup podání Žádosti o dotaci (Pravidla pro žadatele pro 19. kolo příjmu žádostí – Obecná část, kapitola 5. Žádost o dotaci – zejména kapitola 5.2 Podání Žádosti o dotaci):
Po odeslání Žádosti o dotaci (kompletně vyplněné) prostřednictvím Portálu Farmáře je systémem vygenerováno POTVRZENÍ O PŘIJETÍ Ž o dotaci, které ádostiobsahuje „Identifikátor dokumentu“.
POTVRZENÍ O PŘIJETÍ obsahující „Identifikátor dokumentu“ žadatel podepíše a doručí na podatelnu příslušného RO SZIF osobně nebo prostřednictvím pošty nebo datovou schránkou v termínu trvání příjmu žádostí.
Podpis POTVRZENÍ O PŘIJETÍ v souladu se stanoveným způsobem pro právoplatnéjednání a podepisování za žadatele (nemůže podepsat žadatelem zmocněnýzástupce s výjimkou prokuristy). Možnosti podepisování POTVRZENÍ O PŘIJETÍjsou podrobně popsány v Pravidlech pro žadatele – Obecná část, kapitola 5.2 Podání Žádosti o dotaci, písmeno d).
V případě nesplnění výše uvedeného (ustanovení Pravidel pro žadatele), nebude Žádost o dotaci zaregistrována resp. bude Žádosti o dotaci ukončena administrace.
ŽÁDOST O DOTACI SE NEPODEPISUJE. VYPLNĚNÁ ŽÁDOST O DOTACI SE NEZASÍLÁ NA PODATELNU   PŘÍSLUŠNÉHO RO SZIF
Instruktážní list pro vyplnění žádosti najdete   ZDE
Postup podání  žádosti najdete                     ZDE