Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Nová podání – Jednotná žádost, žádosti AEKO a EZ – Dodatečné důkazy v souvislosti s výsledky kontroly AMS

11/08/23
smf

Stále probíhá vyhodnocování výsledků monitoringu Vašich pozemků. U některých podmínek zaznamenáváme nesprávné přiřazení barev na semaforech. Z tohoto důvodu může ještě dojít v rámci vyhodnocování prvních výsledků ke změně barev na semaforech viditelných na Vašem Scoreboardu (elektronické nástěnce). Dále bohužel dochází k chybám v zobrazování některých managementů v rámci AEKO. Jedná se převážně o chybné […]

Stále probíhá vyhodnocování výsledků monitoringu Vašich pozemků. U některých podmínek zaznamenáváme nesprávné přiřazení barev na semaforech. Z tohoto důvodu může ještě dojít v rámci vyhodnocování prvních výsledků ke změně barev na semaforech viditelných na Vašem Scoreboardu (elektronické nástěnce).
Dále bohužel dochází k chybám v zobrazování některých managementů v rámci AEKO. Jedná se převážně o chybné zobrazení rozhodného data či nepropsání managementů v rámci AEKO do Scoreboardu. Chyby by měly být odstraněny v nejbližším možném termínu.
V případě zobrazení červené barvy na semaforu neočekávejte žádost o splnění úkolu v aplikaci GTFoto. V takovém případě můžete reagovat podáním dodatečného důkazu. Celá informace ke stažení.