Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Soutěž "Mlsání ve Východních Čechách"

25/06/11
smf

Na měsíce červenec a srpen jsme připravili soutěž s názvem „Mlsání ve Východních Čechách“. Zdroj : Destinační společnost Východní Čechy

Dobrý den,
 
dovolte mi představit Vám Destinační společnost Východní Čechy (DSVČ), která byla založena v roce 2008 a smyslem její činnosti je realizace aktivit směřujících k rozvoji destinace Pardubického kraje na poli cestovního ruchu.
 
Hlavní náplň činnosti DSVČ tvoří:
– příprava a realizace projektů v oblasti cestovního ruchu v destinaci
– komunikace, koordinace, spolupráce
– rozvoj sítě turistických informačních center
– spolupráce s agenturou Czechtourism
– zajištění provozu turistického informačního portálu www.vychodnicechy.info
– ediční činnost
– aktivity v oblasti propagace a marketingu (tuzemské i zahraniční veletrhy, inzerce, famtripy, presstripy, workshopy, aj.)
 
Na měsíce červenec a srpen jsme připravili soutěž s názvem „Mlsání ve Východních Čechách“ (kompletní propozice soutěže naleznete na konci článku ). Principem soutěže je vyfotit sebe, rodinu či kamarády, s výrobkem, který byl vyhlášen jako MLS Pardubického kraje pro rok 2011 ve své kategorii. Autoři deseti nejlepších snímků získají hodnotné ceny. Cenou za první tři místa je víkendový pobyt pro dvě osoby (podrobnosti opět v propozicích soutěže). Soutěžící, kteří se umístí na 4. – 10. místě, by mohli získat dárkové koše od vítězů soutěže MLS Pardubického kraje 2011.
 
Vzhledem k tomu, že soutěž je zaměřena na vítězné výrobky v soutěži MLS Pardubického kraje 2011 a svým způsobem je tak bude vlastně propagovat, obracím se na Vás s prosbou, zdali byste byli ochotni věnovat do soutěže ceny pro 4. – 10. místo. Současná představa je taková, že by mělo jít o dárkové koše, ale nemusí tomu tak být, to vše závisí na Vašich možnostech, čím do soutěže přispějete. V případě, že se rozhodnete věnovat ceny do této soutěže, sdělte mi prosím tuto informaci nejpozději do úterý 21. června 2011, do 16:00 hodin, na kontakty uvedené níže.
 
Na oplátku Vám můžeme nabídnout zapojení do PR kampaně, která se k soutěži chystá. Informace ohledně soutěže se objeví na oficiálním turistickém portálu Pardubického kraje www.vychodnicechy.info, v jednání je Pardubický deník a také Český rozhlas Pardubice.
 
V případě jakýchkoli dotazů jsem Vám k dispozici na níže uvedených kontaktech.
 
 
S pozdravem
 
Pavel Beneš
projektový manažer
 
Destinační společnost Východní Čechy                                           
nám. Republiky 12, 530 02 Pardubice
tel.: +420 466 030 412
mobil: +420 725 76 73 65