Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Seminář PGRLF, Operační program zemědělství (OP) a investice do zemědělství

03/04/05
smf

V kulturním domě v Němčicích u Litomyšle se konal dne 22.března 2005 seminář určený zemědělcům z okresů Svitavy a Ústí nad Orlicí. Pořádala ho společnost AGROVENKOV o.p.s. ve spolupráci s GE Money Bank, a.s.

V kulturním domě v Němčicích u Litomyšle se konal dne 22.března 2005 seminář určený zemědělcům z okresů Svitavy a Ústí nad Orlicí. Pořádala ho společnost AGROVENKOV o.p.s. ve spolupráci s GE Money Bank, a.s. Obdobná akce se konala 17. března pro okresy Pardubice a Chrudim v Černé za Bory.


Přítomné zástupce zemědělských podniků seznámil velmi přehledně s administrací OP v zemědělství ing. Šeda z Agrokonzulty Žamberk, s.r.o. Důležité pro přítomné zemědělce byly jeho zkušenosti z praktického podávání projektů v rámci OP. Zástupce PGRLF informoval ve svém vystoupení přítomné s novinkami a změnami v podpoře financování zemědělství v roce 2005. Bankovní dům GE Money Bank, a.s. nabídl možnost pro zemědělské podniky financovat v případě potřeby provoz, nákup půdy a pořízení investic. Semináře se zúčastnilo asi 50 zástupců zemědělských podniků. Přítomni byli i zástupci ZA MZe Svitavy a Ústí nad orlicí.


Příloha : Prezentace_OP.ppt [ppt ; 238592 bytů]
Příloha : Prezentace_Puda.ppt [ppt ; 328704 bytů]
Příloha : PREZENTACE_PGRLF.ppt [ppt ; 141312 bytů]
Příloha : Prezentace_MONEY_BANK.ppt