Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

TECHAGRO, SILVA REGINA, BIOMASA 7.-11.4.2024 v Brně

21/03/24
smf

TECHAGRO patří mezi tři největší zemědělské veletrhy v Evropě a je nejvýznamnější středoevropskou prezentací trendů v zemědělství – digitálních technologií, precizního zemědělství, chytrého zemědělství nebo využití navigačních systémů. Každý ročník navštěvuje 130 tisíc návštěvníků, převážně zemědělců z oblasti rostlinné výroby, lesníků a dalších odborníků. Nejvíce návštěvníků přijíždí na brněnské výstaviště z České republiky, Slovenska a […]

TECHAGRO patří mezi tři největší zemědělské veletrhy v Evropě a je nejvýznamnější středoevropskou prezentací trendů v zemědělství – digitálních technologií, precizního zemědělství, chytrého zemědělství nebo využití navigačních systémů. Každý ročník navštěvuje 130 tisíc návštěvníků, převážně zemědělců z oblasti rostlinné výroby, lesníků a dalších odborníků. Nejvíce návštěvníků přijíždí na brněnské výstaviště z České republiky, Slovenska a Rakouska. Významná část návštěvníků veletrhu TECHAGRO má rozhodovací pravomoci.

V roce 2024 se TECHAGRO bude konat společně s lesnickým a mysliveckým veletrhem SILVA REGINA a s veletrhem obnovitelných zdrojů energie v lesnictví a zemědělství BIOMASA. Novinkou aktuálního ročníku bude speciální prostor vyhrazený digitalizaci v zemědělství a doprovodný program zaměřený na toto téma.

Prezentace TECHAGO ke stažení

Pozvánka pro vystavovatele ke stažení