Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Nastavení kontaktních údajů a ověření správnosti doručovacích adres chovatelů

05/01/21

V rámci nového registru zvířat byla vylepšena funkcionalita pro správu kontaktních údajů (osob, telefonů a mailů) a doručovacích adres pro chovatele.(více po prokliku nadpisu novinky) Obsluha se provádí na záložce Správa kontaktů. Odkaz na instruktážní video je k dispozici zde a  stejný odkaz je uveden i pod ikonou otazníku na záložce Správa kontaktů. Doporučujeme zejména revizi kontaktních […]

V rámci nového registru zvířat byla vylepšena funkcionalita pro správu kontaktních údajů (osob, telefonů a mailů) a doručovacích adres pro chovatele.(více po prokliku nadpisu novinky)

Obsluha se provádí na záložce Správa kontaktů. Odkaz na instruktážní video je k dispozici zde a  stejný odkaz je uveden i pod ikonou otazníku na záložce Správa kontaktů. Doporučujeme zejména revizi kontaktních osob a jejich kontaktů, neboť ty jsou v řadě případů neaktuální. Rovněž tak je vhodné zaměřit pozornost na přiřazení správných emailových adres pro komunikaci chybníků u jednotlivých provozoven. Jakmile nastavíte kontakty do správné podoby, potvrďte jejich správnost v horním boxu obrazovky pro správu kontaktů.
Do nového registru zvířat vstoupíte odkazem Registr zvířat – Spustit nový registr zvířat (v levém menu), popřípadě Nový registr zvířat  v panelu  Aplikace pro přihlášené. V případě výskytu nejasností kontaktujte Helpdesk Mze.