Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Jarní „Selské trhy“ v Pardubickém pivovaru znovu otevřeny

19/03/12
smf

Pardubický pivovar v sobotu 24. března opět ožije Selskými trhy. Ty budou stejně jako v loňském roce probíhat ve spolupráci s Regionální agrární komorou Pardubického kraje a budou se opakovat každou sobotu. Zdroj: RAK Pardubického kraje

Jarní „Selské trhy“ v Pardubickém pivovaru znovu otevřeny
 
Pardubický pivovar v sobotu 24. března opět ožije Selskými trhy. Ty budou stejně jako v loňském roce probíhat ve spolupráci s Regionální agrární komorou Pardubického kraje a budou se opakovat každou sobotu.
 
Poprvé proběhly Selské trhy na podzim roku 2010 a vzhledem k tomu, že vyvolaly pozitivní ohlasy jak u prodejců, tak u samotných návštěvníků, rozhodl se Pardubický pivovar v jejich organizování pokračovat. „Našim cílem bylo zavést tradici trhů, kde si lidé budou moci koupit čerstvé české potraviny v příjemném prostředí areálu pivovaru. A to se nám myslím podařilo.“ říká ředitel Pardubického pivovaru Jan Kvasnička.
Selské trhy budou probíhat každou sobotu od osmi do dvanácti hodin a návštěvníci si zde budou moci vybrat z široké nabídky sezónního ovoce a zeleniny. Představí se také prodejci sýrů a jiných mléčných výrobků, místní řezníci se svými masnými a uzenářskými výrobky, sladké i slané pečivo, chléb, med, mošty, ale také květiny, bylinky a mnoho dalšího. Bude připraven i stánek s občerstvením a pivem Pernštejn.
Pro návštěvníky, kteří přijedou vlastním automobilem, bude připraveno bezplatné parkování přímo v areálu pivovaru. Těšíme se na Vás v sobotu 24.3.2012 v areálu Pardubického pivovaru.
Zdroj: RAK Pardubického kraje