Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Školení překompenzace Dlouhá Třebová

27/11/20

Kontrola překompenzace se letos týká zdrojů uvedených do provozu v roce 2010. Pojďme se na to společně připravit na specializovaném semináři určeném provozovatelům bioplynových stanic. Z důvodů omezené kapacity je nutné se předem registrovat na jednotlivé semináře (níže). Každý seminář bude mít shodný program – příprava na sektorové šetření přiměřenosti podpory tzv. překompenzace s počátkem […]

Kontrola překompenzace se letos týká zdrojů uvedených do provozu v roce 2010. Pojďme se na to společně připravit na specializovaném semináři určeném provozovatelům bioplynových stanic.
Z důvodů omezené kapacity je nutné se předem registrovat na jednotlivé semináře (níže). Každý seminář bude mít shodný program – příprava na sektorové šetření přiměřenosti podpory tzv. překompenzace s počátkem vždy v 9 hod a koncem dle potřeby.
Pokud dojde k dalšímu rozvolnění, kapacitu seminářů navýšíme nebo v případě většího zájmu přidáme další.
Co je vhodné udělat ještě před seminářem? Připravte si účetní podklady o výnosech a nákladech za celou dobu fungování zdroje a vyplňte tabulky přiměřenosti podpory na stránce prekompenzace.cz. Během vyplňování určitě zjistíte řadu dotazů a nejasností. Ty si pečlivě zapisujte a na semináři je důkladně probereme.
Místo: Obecní úřad v Dlouhé Třebové, začátek: 2.12.2020, konec: 2.12.2020
Více o akci naleznete zde: https://biom.cz/cz/akce/skoleni-prekompenzace-dlouha-trebova

Zařazeno v Aktuality