Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Opravy projektových dokumentací a realizace projektů v rámci operace 4.3.2 (6. kolo příjmu žádostí) a operace 19.2.1 (článek 17.1.,c) Lesní infrastruktura)

08/02/19

Informace SZIF

Na základě tiskové zprávy Ministerstva zemědělství ze dne 4. února 2019, kterou byli žadatelé informováni o výjimce ministra zemědělství Ing. Miroslava Tomana, CSc. k projektům z operace 4.3.2 Lesnická infrastruktura a 19.2.1 Podpora provádění operací v rámci strategie komunitně vedeného místního rozvoje, (článek 17.1., c) Lesnická infrastruktura) sdělujeme, že žadatelům, kterým byla ukončena administrace Žádosti o dotaci kvůli nesouladu projektové dokumentace s vyhláškou Ministerstva zemědělství, byly žádosti o dotaci vráceny zpět do administrace.
Tito žadatelé budou nejpozději do 15. února 2019 vyzváni z příslušného Regionálního odboru SZIF k opravám projektových dokumentací, přičemž lhůta bude stanovena v délce 90 kalendářních dnů od zaslání výzvy.
V případě, že má žadatel projekt již zrealizován dle původní dokumentace, která neodpovídala dotčené vyhlášce, musí sjednat nápravu nejpozději do předložení Žádosti o platbu.

Zařazeno v Aktuality, Lesnictví