Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Informace k administraci žádostí o dotaci Programu rozvoje venkova 2014-2020 operace 4.3.2 (6. kolo příjmu žádostí) a operace 19.2.1 (článek 17.1.,c) Lesní infrastruktura)

03/12/18

Informace SZIF

Vzhledem k zjištěné vysoké chybovosti, která se týká projektové dokumentace u žádostí o dotaci operace 4.3.2 Lesnická infrastruktura a operace 19.2.1 (článek 17.1.,c) Lesní infrastruktura) byly žádosti o dotaci a přílohy k nim podrobeny důkladnému prověření SZIF ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství.
V rámci administrativních kontrol žádostí o dotaci výše uvedených operací byla zjištěna vysoká chybovost projektů vzhledem k Pravidly pro žadatele stanovené předkládané příloze projektová dokumentace a její vypracování v souladu s vyhláškou Ministerstva zemědělství č. 239/2017 Sb., resp. č. 433/2001 Sb., o technických požadavcích pro stavby pro plnění funkcí lesa. Na základě této skutečnosti přistoupil SZIF ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství k důkladnému prověření této dokumentace, přičemž z tohoto důvodu nebyl u některých žádostí dodržen Pravidly pro žadatele stanovený termín pro informování žadatelů o výsledku administrativních kontrol.
Výsledek administrativních kontrol v souladu se závěry prověření projektové dokumentace Státním zemědělským intervenčním fondem a Ministerstvem zemědělství uvedených žádostí bude žadatelům sdělen v nejbližších dnech.
 
 

Zařazeno v Aktuality, Lesnictví